HARMO STIJENE

accwall

HARMO

STIJENE

Harmo stijene se prilagođavaju vašim otvorima te vam ih možemo ponuditi u širokoj paleti boja. Harmo stijene su idealno estetsko rješenje koji vam osiguravaju elegantnost i modernost prostora. Zahvaljujući svom preklopnom načinu otvaranja minimalno zauzimaju prostor a istovremeno omogućuju vam maksimalnost protoka dnevnog svjetla u vaš prostor. Harmo stijene vrlo su praktične i jednostavne za korištenje te vam pružaju djelotvornu zaštitu od buke, vjetra i hladnoće. Primjenjuju se u zimskim vrtovovima i balkonima.

Aluminijske harmo stijene


Harmo stijene spoj su funkcionalnosti, estetike i ukupne topline doma u kojem boravite. Harmo stijene nadopunjavaju sve ono što obični materijali (cigla, beton, drvo) ne mogu estetski dovoljno oblikovati. Idealno su rješenje kod ljetnih terasa (za kafiće i sl.) gdje su estetika i funkcionalnost od posebne važnosti i moraju se nadopunjavati. Vama prepuštamo da uz naš stručni savjet uredite svoj životni prostor!

SRETNI SMO DA POMOGNEMO

KONTAKTIRAJTE NAS

Nakon godina obuke i usvajanja najnovijih tehnologija ponosni smo na ujednačenu kvalitetu izrade naših proizvoda i njihovu trajnost.

Imamo najbolju tehnologiju dostupnu na tržištu, kao i stručnost u radu s njom.